måndag 24 november 2008

Jan Guillou sällar sig till de Blå Skåp-sk*tarna

Men ORKA.

Guillou som vanligtvis elegant och med huvudet kallt kan reta gallfeber på mindre pålästa har oövertänkt uttalat sig om det ilskna fåtal som vill stjäla hans (och Rikard Wolffs)...artisteri. Pfft.

Vi tar det enkelt:Var det svårt? Vi provar igen!
  • Fotografering är inte lika med olovlig fotografering.
  • Olovlig fotografering är inte lika med kidnappning.
Och denna pseudodiskussion – ty både slaget och kriget är förlorat – med troll är inte ens den verkliga orsaken till att avsky IPRED1. Vi kan fortsätta på analog(i)spåret:

Låt säga att Motorburen Ungdom finner att någon obehörig har tältat på deras tomt (tillåtet enligt allemansrätten) och gjort upp eld utan att fråga om lov (inte OK). De identifierar ditt tält genom att kontrollera film från uppsatt övervakningskamera:Istället för att gå till Farbror Polisen och klaga, så tar de lagen i egna händer och då, ¤#"!@%, blir det medeltid (vad ditt arsle anbelangar). Tur för din brorsa som hade lånat tältet just den veckan...sämre för dig.

Va?! Får de inte göra så!!?! Och får jag, om jag blivit rånad, inte be polisen om adressen till Herr eller Fru Rånare så jag själv kan mäta ut rättvisa och bespara polisen jobbet?

Nähä. I rest my case.

Peace,

/Pastorn

Inga kommentarer: